Bericht uit klas visie

Stevig staan in deze wereld in verandering. Net als een boom met sterke wortels. Veerkracht en doorzettingsvermogen ontwikkelen, jezelf leren kennen en je eigen leiderschap opnemen. Leren omgaan met diversiteit en meerstemmigheid. Een stevige kennisbasis ontwikkelen. KT scholengroep heeft oog voor die veranderende wereld rondom ons en de uitdagingen die daar liggen.

Innovatie is een ingrediënt van het KT-DNA. Elk schooljaar kunnen schoolteams, eventueel met ouders en kinderen of andere partners, een projectaanvraag indienen bij het KT-innovatiefonds. Zo worden ondersteuning en middelen vrijgemaakt voor vernieuwende ideeën die ons onderwijs beter maken. Het is onze manier om te investeren in toekomst en om out of the box het onderwijs te ontwikkelen.

Enkele recente projecten van het KT-innovatiefonds: Nieuwe autoriteit (Campus De Boomgaard), Kunst op school (Campus Tuinwijk), Deep democracy (Campus Godsheide), Brede school (Campus De Hazelaar en Campus Catharina). Heb je ook een idee?! www.kt-scholengroep.be/innovatiefonds